Flamand Intern Transport
Home
1

FIT-Service is een jong, dynamisch bedrijf, gericht op service en onderhoud van Uw interne transportmiddelen, zoals o.a. heftrucks, reach-trucks en palletwagens.

Een professionele ervaring van ruim 15 jaar stond aan de basis van de oprichting van FIT-Service in oktober 2004. Naast onderhoud en reparaties kunnen wij U ook vakkundige keuringen en verhuur c.q. verkoop van gebruikte en nieuwe interne transportmiddelen aanbieden. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven. Middels een uitstekend uitgeruste servicewagen zijn wij in staat snel en accuraat op locatie reparatie en onderhoud vakkundig uit te voeren.


Sinds kort beschikken wij  over een tweede servicewagen, welke is omgebouwd voor het trekken van een schamelwagen. Hiermee kunnen wij snel en accuraat machines voor de verhuur,  oftewel uw defecte machine voor reparatie naar onze werkplaats vervoeren.
De combinatie van vakmanschap, snelheid en zeer concurrerende prijzen maakt Uw keuze voor FIT-Service als betrouwbare partner voor service en onderhoud van Uw interne transportmiddelen tot de enige juiste.FIT-Service, Uw Heftruck in Topconditie!

 

 

Contactgegevens:


.

Official ATLET Dealer